Företagsgåvor / Julklappar

Handla exklusiva företagspresenter till era anställda och kunder och knyt starkare band som på sikt leder till fler affärer! Vi har ett stort sortiment av gåvor i många olika prisklasser och varianter. Allt från ljuslyktor till oljelampor och unika marschall-klot att pynta trädgården med, allt tillverkat av Alséns.

Anpassa era företagspresenter efter årstid, event och målgrupp och dela ut något som träffar rätt i alla kategorier så vet ni att era produkter kommer att användas och uppskattas under lång tid framöver. Är ni osäkra och behöver hjälp med valet? Kontakta oss redan idag så rekommenderar vi några passande produkter för just era tänkta mottagare!

Exempelvis En sommargåva till personalen är alltid uppskattat!

Ge bort en trevlig sommarpresent till dina anställda! Att dela ut presenter till sin personal samband med semestern är ett trevligt sätt att önska anställda och kunder en skön semester.  Här finns sommarpresenter för alla smaker.

Låt oss hjälpa dig med en fin sommargåva till ditt företag!


Ge bort en sommargåva skattefritt

Nu är det äntligen klart. Alla företag får fortsatt möjlighet att ge bort en gåva värd upp till 2000 kronor skattefritt till sina anställda med anledning av coronapandemin.  Välkommen in och hitta inspiration till din gåva. Vi har förstås även presentkort. 


 

Inslagning

Leverans

Hållbara presenter

 


 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.