Ge bort konsthantverk från Öland

Presenttips från Öland

Vad ger man bort i present eller jubileumsgåva till någon med Ölandsanknytning? Konsthantverk från Alséns såklart! Hos oss hittar du perfekta presenter, tack- och jubiluemsgåvor. Ge bort en vacker kulljusstake eller ett handdrejat ljusklot i stengods. Här finns något för alla smaker. Marschallklotet Glömminge är en mycket populär och uppskattad present. Detsamma gäller våra handdrejadade keramikblommor och den unika stengodslampan Albrunna.

Handdrejade julklappar

Letar du efter den perfekta julklappen till någon som uppskattar riktigt bra konsthantverk? Då har du hamnat helt rätt! Hos oss hittar du mängder med julklappar. Drejat, bränt och glaserat i Glömminge på Öland. Vi har ljusstakar, ljuslyktor, ljuskransar, ljusklot, takljuskronor, ljuslampetter, ljusfat och ljusbollar. Alla våra produkter är tillverkade med kärlek och namngivna efter öländska orter och platser. Paketeras varsamt och snyggt i kartong som är lätt för dig att slå in i julklappspapper. Vill du så kan vi slå in varan åt dig för endast 45 kr. Läs mer här.

Företagsgåvor

Vad passar bättre i företagsgåva än riktigt Öländskt hantverk i stengods? Förmodligen ingenting! Vi har alltifrån klassiska konsthantverk till innovativa produktserier i modern tappning. Alla våra produkter är handdrejade i vår keramikverkstad på Öland. Tillverkat med mycket kärlek!

Paketinslagning

Vi slår in varan i snyggt presentpapper för endast 45 kr per paket. Detta väljer du i kassan. Presentpapper och snöre varierar efter säsong! Vid paketinslagning av Marschallklot med smideskäpp ”Enkel”eller ”Dubbel” så slås endast keramiken in med presentpapper, inte själva smideskäppen. Eketorp Krona, 45cm och Eketorp Krona, 60cm är produkter som vi inte har möjlighet att slå in.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.