Boka in dig på en drejkurs i Småland 

Har du alltid drömt om att testa på att dreja? Nu ges möjligheten att kunna testa på detta fantastiska skapande.

Varför inte tillbringa en skön eftermiddag i veckan med lera i dina händer och skapa ditt egna fat eller ljuslykta? Eller släppa jobb och andra måsten för att istället låta lugnet och skapandet få flöda i dig. Kvällskurserna är återkommande och är pågående under 5 veckor.  Våra "prova på" kurser varar i 3 timmar och du har tillgång till en egen drejskiva under hela tillfället. 

Alla våra kurser leds alltid av våra två kursledare Anders & Isac Alsén. För att du som deltagare ska få så mycket handledande som möjligt.

Planerad kursstart för årets (2022) kvällskurser är v.2, 9, 34, 39  Se tillgängliga kvällskurser här

Planerad kursstart för årets (2022) "prova på" kurser är v.7, 14, 17, 34, 38, och v43 Våra Kvällskurser 2022

Prova på att dreja 2022

Frågor & svar gällande våra kurser

Hur många kursdeltagare tar ni emot per tillfälle?

Vi tar emot 7st deltagare per tillfälle. 

Ångerrätt och reklamation

Ångerrätt

Enligt lagen (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler har du möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar från dag då du fått din orderbekräftelse. När du har fått bekräftelsen har bindande avtal om kurs ingåtts och i samband med detta börjar ångerrätten att gälla.

Om du ångrar dig under ångerfristen kommer vi att återbetala hela den kursavgift som vi har mottagit från dig.

Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt innan ångerfristen löper ut. Du kan lämna sådant meddelande genom att kontakta oss direkt på info@alsens.nu

Återtagande av köp efter ångerfristen

Efter att ångerfristen löpt ut kan du inte längre utnyttja din ångerrätt. Då kommer en avbokningsavgift att dras på 500kr om du sedan väljer att avboka. Senast datum att avboka för att erhålla resterande kursavgift är 14dagar före kursstart. Du kan självklart byta din kurs kostnadsfritt mot ett annat tillfälle i mån av plats. Ju tidigare du ombokar desto större är chansen såklart att du får den plats du önskar byta till.

Om du avbryter en påbörjad kurs återbetalas ingen kursavgift. Om skälet till att du avbryter kursen är varaktigt studiehinder, såsom egen eller närståendes sjukdom styrkt med läkarintyg, brand i det egna hemmet eller annan jämförbar anledning som du inte kunnat förutse, återbetalas den ännu inte utnyttjade delen av kursavgiften med avdrag för eventuellt studiematerial.

Annan frånvaro

Om du uteblir från något kurstillfälle av annan anledning än de som ovan angivits, är detta kurstillfälle förbrukat och du kan ej få ekonomisk kompensation för det tillfälle då du var frånvarande.


Vart ligger kurslokalen?

Kurslokalen ligger i Ekenäs ca 2 mil söder om Kalmar. Oceanvägen 4, Hagby

Finns det möjlighet till övernattning?

Det finns möjlighet till övernattning. Pris 500kr/natt för del i dubbelrum. inklusive frukost och möjlighet till bad i vårt spabad på kvällen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.